PT ONLINE

Monipuoliset kuntosaliohjelmat käytössäsi kätevällä treenisovelluksella! Kehitä lihaskuntoasi, kasvata lihasmassaa ja kehity salitreenissä!

Kokeile kuukausi ilmaiseksi! PT Online jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena kuukauden tutustumisjakson jälkeen. 

 

0,00 € / kpl sis. alv 24,00 %
  Kpl

Nyt saat Fit24 Trainerin tekemät kuukausittain päivittyvät kuntosaliohjelmat näppärästi sovelluksen kautta käyttöösi! Voit siis vain saapua salille ja treenit odottavat taskussasi. Aktivoi PT Online lisäämällä se ostoskoriin!

PT Online jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena. Laskutus 5€ /4 viikon välein alkaa kuukauden tutustumisjakson jälkeen. Kuukauden ilmaisen tutustumisjakson aikana PT Online voidaan milloin tahansa irtisanoa. 1 tutustumisjakso/asiakas. 

(Mikäli sinulla on jo voimassa oleva kuntosaliasiakkuus, yhdistetään PT Online samalla laskulle.)

Lue tarkemmat sopimusehdot tästä >>

Saat tilausvahvistuksen mukana linkin treenisovelluksen lataamiseen. Luo omat tunnukset ja saat heti kuntosaliohjelmat käyttöösi!

Teenisovellus on helppokäyttöinen ja monipuolinen. Sovellus sisältää myös treenipäiväkirjan, joka takaa mahdollisuuden progressiiviseen kehitykseen.

Kuntosaliohjelmat sopivat sekä aloittelijoille, että pidempään salilla treenanneille. PT Online sopii sinulle, jos et tällä hetkellä tarvitse henkilökohtaista valmennusta, mutta haluat pitkällä aikavälillä kehittää lihaskuntoasi, saada lisää lihasmassaa tai kiinteytyä. 

Treeniohjelmat ovat yksi- ja kaksijakoisia. Treeniohjelmat päivittyvät kuukausittain ja yhtä saliohjelmaa tehdään 4-6 viikon ajan. 

Sovellus sisältää jokaiseen treeniliikkeeseen kirjalliset ohjeet sekä havainnollistavat videot.

Saat myös runsaasti hyödyllisiä ravintovinkkejä tukemaan arkeasi esimerkiksi aamupalaohjeita sekä terveellisiä välipaloja.