PREMIUM-jäsenyys (korttimaksuveloitus)

Kaksi kuntosalia ja LIVE-tunnit rajattomasti!

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Korttimaksu 4 viikon välein.

Voit päättää Premium-sopimuksen milloin tahansa maksetun kauden loppuun.

Tutustu huolella tuotekuvaukseen!

Premium-membership/subscription, Info in english below.

 

59,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Kattava ja ainutlaatuinen harjoittelukokonaisuus, joka sisältää Fit24 Premium- ja Xpress -kuntokeskusten käytön ympäri vuorokauden!

Kuntosalit löydät kylän parhaimmilta paikoilta Brunnin ja Viirin kauppakeskuksista! Kahden kuntosalin lisäksi korttiin kuuluvat myös ryhmäliikuntatunnit.

Premium -sopimuksella kerrytät myös Fit24 kanta-asiakkuuden huippuetuja!

Premium -jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ja se voidaan päättää milloin tahansa maksetun treenikauden loppuun. Korttimaksuveloitus 4 viikon välein (Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.)

Sopimuksen minimi voimassaoloaika on 8 viikkoa. Tarkemmat sopimusehdot tästä. 

Muistathan ostaa mobiiliavaimen (5 €) tai kulkuavaimen (10 €), mikäli sinulla ei vielä ennestään avainta ole (Liittyvät tuotteet -välilehti). Mobiiliavainta voit käyttää Fit24 Klaukkala -sovelluksella. 

Aikaisemmin Fit24 Kuntokeskuksissa käytössä ollut kulkuavain on mahdollista aktivoida uudestaan käyttöön. Tällöin et tarvitse uutta kulkuavainta. Uuden kulkuavaimen voi hakea Fit24 asiakaspalvelusta sen aukioloaikoina. 

Aikaisemmin käytössä ollut kulkuavain tai mobiiliavain aktivoituu heti asiakkuuden oston yhteydessä. 

Maksaminen: 

Aloituskauden maksu + avainmaksu (59 € + 5 €) maksetaan heti aktivoinnin yhteydessä verkkokaupan kautta. Seuraavan treenikauden lasku lähtee automaattisesti pankki- tai luottokortiltasi 4 viikon kuluttua aloituksesta.

Ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen >>

Fit24 Personal Training:

Starttaa treenit täysillä ja osta heti PT ONE -tapaaminen!