Premium-asiakkuus

Kaksi kuntosalia ja ryhmäliikuntatunnit rajattomasti!

59,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Kattava ja ainutlaatuinen harjoittelukokonaisuus, joka sisältää Fit24 Premium- ja Xpress-kuntokeskusten käytön 24/7! Kuntosalit löydät kylän parhaimmilta paikoilta! Kahden kuntosalin lisäksi korttiin kuuluu myös ryhmäliikuntatunnit sekä Mywellness-sovellus.

Premium-asiakkuudella kerrytät myös Fit24 kanta-asiakkuuden huippuetuja!

Asiakkuus on toistaiseksi voimassa oleva, 1 kuukauden irtisanomisajalla ja sen minimi voimassaoloaika on 8 viikkoa. Tarkemmat sopimusehdot tästä. 

Muistathan ostaa kulkuavaimen tai mobiiliavaimen, mikäli sinulla ei vielä ennestään avainta ole. Aikaisemmin Fit24 Kuntokeskuksissa käytössä ollut kulkuavain on mahdollista aktivoida uudestaan käyttöön. Tällöin et tarvitse uutta kulkuavainta. Uuden kulkuavaimen voi hakea Fit24 asiakaspalvelusta sen aukioloaikoina. Mobiiliavainta voit käyttää Fit24 Klaukkala -sovelluksella. Aikaisemmin käytössä ollut kulkuavain tai mobiiliavain aktivoituu heti asiakkuuden oston yhteydessä. 

Laskutus: 

Aloituskauden maksu (59€) maksetaan heti aktivoinnin yhteydessä verkkokaupan kautta. Seuraavan treenikauden lasku tulee sinulle suoraan sähköpostiisi. Liikuntapalvelumaksut voit maksaa jatkossa myös näppärästi e-laskulla. Asiakkuuden oston jälkeen saat tilausvahvistuksessa ohjeet e-laskun aktivoimiseen. 

Premium-asiakkuuden laskutus neljän viikon välein.  

Fit24 Personal Training:

Starttaa treenit täysillä ja osta heti PT ONE -tapaaminen Premium-keskukseen!