InBody-mittaus

InBody mittaa kehonkoostumuksen todella tarkasti ja antaa lisäpotkua kohti terveellisempien elämäntapojen noudattamista!

30,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

InBody - kehonkoostumusmittauksella saat nopeasti hyödyllistä tietoa kehosi koostumuksesta. Mittaus määrittää kehon koostumuksen helposti, nopeasti ja tarkasti.

Tulokset näkyvät yksityiskohtaisessa raportissa, jonka Personal Trainer käy kanssasi läpi. Mittaukseen kuuluu laaja analyysi, jossa valmentaja antaa ohjeita ja vinkkejä, joilla pääset helpommin tavoitteisiisi. Aikaa mittaukseen + analyysiin menee noin 10-30 minuuttia.

Patentoidun mittausjärjestelmän tarkkuus perustuu kehon segmentaaliseen mittaukseen monitaajuisella sähkövirralla. InBody-mittausmenetelmä on yleisesti hyväksytty myös tieteelliseen käyttöön.

Mittauksen voit ostaa näppärästi suoraan tästä. Valmentajamme ovat sinuun yhteydessä seuraavan arkipäivän kuluessa mittauksen ajankohdan sopimiseksi. Personal Trainerit ovat paikalla lähtökohtaisesti arkisin aamupäivästä iltaan asti.

Voit ostaa ja varata ajan kehonkoostumusmittaukseen, vaikka et olisi Fit24 Kuntokeskuksen asiakas. Tervetuloa!

Mikäli sinulla on sydämentahdistin tai olet raskaana, niin kehonkoostumusmittausta ei valitettavasti turvallisuussyistä voida silloin suorittaa.