Xpress-asiakkuus

Fit24 Xpress-keskus käytössäsi rajattomasti 24/7! 

39,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Huippulaadukas ja monipuolinen treenikokonaisuus käytössäsi 24/7 kylän parhaalla sijainnilla! Hyvin varusteltu kuntosali, monipuoliset vapaapainoalueet sekä toiminnallinen alue takaavat mahdollisimman hyvät treeniolosuhteet. Kaikki tämä rajattomasti käytössäsi erittäin edulliseen hintaan. Tee tosissasi ja nauti!

Asiakkuus on toistaiseksi voimassa oleva, 1 kuukauden irtisanomisajalla ja sen minimi voimassaoloaika on 8 viikkoa. Tarkemmat sopimusehdot tästä. 

Muistathan ostaa kulkuavaimen tai mobiiliavaimen, mikäli sinulla ei vielä ennestään avainta ole. Aikaisemmin Fit24 Kuntokeskuksissa käytössä ollut kulkuavain on mahdollista aktivoida uudestaan käyttöön. Tällöin et tarvitse uutta kulkuavainta. Uuden kulkuavaimen voi hakea Fit24 asiakaspalvelusta sen aukioloaikoina. Mobiiliavainta voit käyttää Fit24 Klaukkala -sovelluksella. Aikaisemmin käytössä ollut kulkuavain tai mobiiliavain aktivoituu heti asiakkuuden oston yhteydessä. 

Laskutus: 

Aloituskauden maksu (39€) maksetaan heti aktivoinnin yhteydessä verkkokaupan kautta. Seuraavan treenikauden lasku tulee sinulle suoraan sähköpostiisi. Liikuntapalvelumaksut voit maksaa jatkossa myös näppärästi e-laskulla. Asiakkuuden oston jälkeen saat tilausvahvistuksessa ohjeet e-laskun aktivoimiseen. 

Xpress-asiakkuuden laskutus neljän viikon välein.  

Fit24 Personal Training

Starttaa treenit täysillä ja osta heti PT ONE tapaaminen Xpress-keskukseen!

Huom!

Alle 18-vuotias ei voi aktivoida Xpress-asiakkuutta ilman huoltajan suostumusta. Huoltaja voi aktivoida asiakkuuden verkkokaupan kautta alaikäisen puolesta. Myös asiakaspalvelussa Xpress-asiakkuuden aktivointi vaatii huoltajan allekirjoituksen. Alle 18-vuotias voi itsenäisesti ostaa yhden kuukauden treenikortin ilman jatkuvaa laskutusta. Lue lisää Xpress 1kk-kortista tästä!