Combo-asiakkuus

KAKSI kuntosalia Klaukkalan parhaimmilla paikoilla 24/7!

49,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Combo -asiakkuus on loistava vaihtoehto treenaajalle, joka kaipaa vaihtelua treeniin ja treeniolosuhteisiin. Premium- ja Xpress-kuntosaleilla on omat vahvuudet, jotka yhdistämällä luot entistäkin monipuolisemman treenikokonaisuuden. Käytössäsi on siis kahden kuntosalin combo ympäri vuorokauden!

Asiakkuus on toistaiseksi voimassa oleva, 1 kuukauden irtisanomisajalla ja sen minimi voimassaoloaika on 8 viikkoa. Tarkemmat sopimusehdot tästä. 

Muistathan ostaa kulkuavaimen tai mobiiliavaimen, mikäli sinulla ei vielä ennestään avainta ole. Aikaisemmin Fit24 Kuntokeskuksissa käytössä ollut kulkuavain on mahdollista aktivoida uudestaan käyttöön. Tällöin et tarvitse uutta kulkuavainta. Uuden kulkuavaimen voi hakea Fit24 asiakaspalvelusta sen aukioloaikoina. Mobiiliavainta voit käyttää Fit24 Klaukkala -sovelluksella. Aikaisemmin käytössä ollut kulkuavain tai mobiiliavain aktivoituu heti asiakkuuden oston yhteydessä. 

Laskutus: 

Aloituskauden maksu (49€) maksetaan heti aktivoinnin yhteydessä verkkokaupan kautta. Seuraavan treenikauden lasku tulee sinulle suoraan sähköpostiisi. Liikuntapalvelumaksut voit maksaa jatkossa myös näppärästi e-laskulla. Asiakkuuden oston jälkeen saat tilausvahvistuksessa ohjeet e-laskun aktivoimiseen. 

Combo-asiakkuuden laskutus on neljän viikon välein.  

Fit24 Personal Training:

Starttaa treenit täysillä ja osta heti PT ONE tapaaminen Xpress-keskukseen!