COMBO-jäsenyys (korttiveloitus)

KAKSI kuntosalia Klaukkalan parhaimmilla paikoilla 24/7!

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Korttimaksu 4 viikon välein.

Voit päättää COMBO-sopimuksen milloin tahansa maksetun kauden loppuun

Tutustu huolella tuotekuvaukseen!

COMBO-membership/subscription, Info in english below.

52,90 € / Valitse 59,00 sis. alv 10,00 %

COMBO-jäsenyys on loistava vaihtoehto treenaajalle, joka kaipaa vaihtelua treeniin ja treeniolosuhteisiin. CENTER- ja XPRESS-kuntosaleilla on omat vahvuudet, jotka yhdistämällä luot entistäkin monipuolisemman treenikokonaisuuden. Käytössäsi on siis kahden kuntosalin combo ympäri vuorokauden! Kuntosalit sijaitsevat Klaukkalan parhaimmilla paikoilla Viirin ja Brunnin kauppakeskuksissa.

Ikäraja kuntosaleille on 15 vuotta.

COMBO-jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ja se voidaan päättää milloin tahansa maksetun treenikauden loppuun. Korttimaksuveloitus 4 viikon välein (Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.)

Sopimuksen minimi voimassaoloaika on 8 viikkoa. Tarkemmat sopimusehdot tästä. 

Kun aloitat ensimmäistä kertaa, tarvitset myös Fit24 Mobiiliavaimen (5 € kertamaksu, Liittyvät tuotteet -välilehti). Mobiiliavainta voit käyttää Fit24 Klaukkala -sovelluksella. 

Mobiiliavain aktivoituu heti asiakkuuden oston yhteydessä. 

Maksaminen: 

Aloituskauden maksu + avainmaksu (52,90 € + 5 €) maksetaan heti aktivoinnin yhteydessä verkkokaupan kautta. Seuraavan treenikauden maksu lähtee automaattisesti pankki- tai luottokortiltasi 4 viikon kuluttua aloituksesta.

Ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen >>