PT ONLINE - Kokeile 1kk ilmaiseksi!

Fit24 valmentajien tehokkaat kuntosaliohjelmat + Step2Fit -sovellus. Kiinteydy, paranna lihaskuntoasi ja kehity salitreenissä!

5,00 € / Valitse sis. alv 24,00 %

Kokeile PT ONLINE -treeniohjelmia ilmaiseksi 1 kuukauden ajan!

Nyt saat Fit24 Trainereiden Matias Pyykön ja Topi Annosen tekemät kuukausittain päivittyvät kuntosaliohjelmat näppärästi sovelluksen kautta käyttöösi! Voit siis vain saapua salille ja treenit odottavat taskussasi. 

Saat tilausvahvistuksen mukana linkin STEP2FIT -treenisovelluksen lataamiseen. Luo omat tunnukset ja saat heti kuntosaliohjelmat käyttöösi!

Step2Fit on helppokäyttöinen ja monipuolinen. Sovellus sisältää myös treenipäiväkirjan, joka takaa mahdollisuuden progressiiviseen kehitykseen.

Kuntosaliohjelmat sopivat sekä aloittelijoille, että pidempään salilla treenanneille. PT ONLINE treenit sopivat sinulle, jos et tällä hetkellä tarvitse henkilökohtaista valmennusta, mutta haluat pitkällä aikavälillä kehittää lihaskuntoasi, saada lisää lihasmassaa, polttaa rasvaa tai kiinteytyä. 

Treeniohjelmat ovat yksi- ja kaksijakoisia. Treeniohjelmat päivittyvät kuukausittain ja yhtä saliohjelmaa tehdään 4-6 viikon ajan. 

Sovellus sisältää jokaiseen treeniliikkeeseen kirjalliset ohjeet sekä havainnollistavat videot.

Saat myös runsaasti hyödyllisiä ravintovinkkejä tukemaan arkeasi esimerkiksi aamupalaohjeita sekä terveellisiä välipaloja!

PT ONLINE -tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena. Korttimaksuveloitus 5 € /4 viikon välein. Tilaus sisältää kuukauden ilmaisen tilausjakson. 

PT ONLINE -tilauksen voi lopettaa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun.

Lue tarkemmat sopimusehdot tästä >>

Lisää ostoskoriin ja aloita treenit!